Категории

Крем за околоочна зона "Подмладяващ", Green Pharmacy, 15 мл.

7.00 лв.

Възраст: 35+
Значение: антистареене, възстановяване, хидратиране
Време на приложение: универсален
Пол: за жени
Класификация: мас маркет
Тип кожа: всеки тип
Производител: Украйна
Направено в: Полша
Обем: 15 ml

Крем за околоочна зона "Подмладяващ" Green Pharmacy съдържа масло от пшеничен зародиш и екстракт от червени водорасли. Той действа срещу стареене, възстановява еластичността и мекотата на кожата в околоочната зона, подхранва и хидратира.

Препоръчва се за употреба от дами след 35 години. Именно след тази възраст деликатната кожа на клепачите започва да се нуждае от специални грижи, поради умората и прекалената активност, факторите на околната среда и пр.

Маслото от пшеничен зародиш перфектно подхранва и подпомага регенерацията на кожата. Ензимите от пшенични кълнове премахват сухотата и възникващия воден дефицит в клетките и възстановяват еластичността.

Червените водорасли освежават, помагат за предотвратяване на дехидратацията. Полезни компоненти, витамини и минерали насищат клетките на кожата и активизират жизнените й сили. Подпомагат самовъзстановителните процеси.

Младостта и еластичността на кожата се удължават. Крем за околоочна зона "Подмладяващ" Green Pharmacy - повдига и стяга кожата.

Начин на приложение: нанасяйте сутрин и вечер върху клепачите с тънък слой с леки потупващи движения, без да разтягате кожата..