Категории

Крем с масло от чаено дърво, 250 мл

20.00 лв.

Опаковка:250 мл
Марка: Vom Pullach Hof

За здрава и спокойна кожа!
Препоръчвасе за подпомагане при следните кожни проблеми: акне, пъпчици, дерматити, алергии, различни херпеси, малки брадавици, напукана и възпалена кожа, екземи, лишеи, изгаряния (топлинни и слънчеви), ухапвания от насекоми, ожулвания и кожни раздразнения.

Овлажнява и подхранва кожата

Предпазва от изсушаване и кожни раздразнения

Оставя кожата мека, нежна и гладка

Подходящ за чувствителна кожа

Природната формула на Крем с масло от чаено дърво ефективно стимулира възстановяването на кожните клетки. Активните му съставки проникват дълбоко в кожата и обогатяват нейните клетки с кислород, за да подпомогнат нейното естествено регенериране. Маслото от чаено дърво помага на кожата при сухота, акне, излагане на слънце, кожни раздразнения и възпалителни процеси. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, то потушава раздразненията и успокоява кожата.

В допълнение, кремът съдържа масло от жожоба, което притежава силни антиоксидантни свойства. Радвайки се на отлична поносимост дори и от чувствителната кожа, това масло се абсорбира бързо, за да овлажни и подхрани кожата в дълбочина. Подобрява еластичността на кожата и по този начин запазва нейната младост, гъвкавост, копринена мекота и нежност.

Опаковка: 250 ml

Начин на приложение:

 Нанесете върху чиста кожа с нежни масажиращи движения. Използвайте сутрин и вечер или при необходимост.