Категории

Хиалурон комплекс, 30 капсули

29.00 лв.

Всяка капсула съдържа: хиалуронова киселина (ниско молекулно тегло – 30mg, средно молекулно тегло – 60mg, високо молекулно тегло – 30mg), екстракт от босвелия – 50mg, диосмин/хесперидин – 100mg, глюкозамин – 100mg, витамин С – 40mg, манган – 2mg, селен - 14µg

Dr.Nature Хиалурон комплекс:

  • благоприятства поддържането на здрави и гъвкави хрущялни тъкани;
  • подпомага смазването на ставите;
  • намалява дискомфорта в ставната област;
  • подпомага движението, особено в напреднала възраст;
  • поддържа венозната система;
  • допринася за здрава, гладка и добре хидратирана кожа.

Хиалуроновата киселина е основен компонент на синовиалната течност на ставите, като осигурява смазването и безпроблемия контакт на костните структури. Тя играе роля на „възглавница“ между две артикулиращи кости. С възрастта вискозитетът на синовиалната течност намалява и затова е важно да се поддържат здравословни нива на хиалуронова киселина с допълнителен прием. Тази дълга и сложна молекула устоява на компресията, препятства износването и предотвратява болката.

Комбинацията от трите типа хиалуронова киселина обуславя максималното ѝ усвояване от страна на организма и правилното ѝ разпределение в отделните тъкани. Поради специфичното и свойство да задържа влага, тя е перфектно средство за поддържане на здрава, еластична и хидратирана кожа. Екстрактът от босвелия в продукта има мощен противовъзпалителен ефект. Комплексът от микронизиран диосмин и хесперидин (9:1) има силен антиоксидантен ефект и поддържа здравината и еластичността на венозната система. Подпомага кръвоснабдяваното на ставните тъкани и доставката на кислород и хранителни вещества.

Начин на употреба: 1 капсула дневно