Категории

Гел-балсам с алое вера, 250 мл

11.00 лв.

Опаковка:250 мл
Марка: Vom Pullach Hof

Гел-балсамът с алое вера има всички качества на крема с алое вера, но е в мазна основа и с по-висока концентрация на сока от алое вера. Препоръчва се да се използва при по-проблемна кожа.

Слънчевото изгаряне е често срещан проблем през летния сезон, особено когато не сме били много бдителни към защитата на своята кожа. Но, за съжаление, това невнимание в крайна сметка води до много кожни проблеми. Слънчевото изгаряне не само възпалява кожата и предизвиква сърбеж и болка, но и уврежда нейното здраве, ако не се излекува правилно във времето. Има богат списък от кожни проблеми като мехури, белене на кожата, белези, бръчки, суха кожа, лунички и дори удвояване шансовете за получаване на меланом. За щастие има много естествени средства за защита, които много ефективно работят за лечение на слънчево изгаряне. Алое Вера е сред тези лекове. Под формата на  гел алое вера има успокояващи и антибактериални свойства

Алое вера е едно от най-ефикасните растения срещу слънчеви изгаряния. То е най-доброто средство за наранена и зачервена кожа вследствие на продължително излагане на пряка слънчева светлна.
Активни съставки:
Гел-сок от алое вера (Aloe Barbadensis Leaf Juice). Без парабени.